Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjačky pre mobilné telefóny
- Nabija rychlo pri pouziti kabala na rychle nabijanie
Krátke dodanie
- Kvalitne prevedenie
- Napíska pri nabíjaní ako no name nabíjačky
- Docela fajn rýchlosť nabíjania
- Treba si dokúpiť usb-c kabel
- 3x usb
- Nabija tak ako ma nabijat :)
Výhodná cena,nabije mobil aj tablet , dĺžka času nabíjania je dobrá
- Pekný dizajn
- Pevná konštrukcia
- Spoľahlivo nabíja všetky tri zariadenia
- Balenie neobsahuje nabíjačku na hodinky, je potrebné pripojiť svoj kábel
Nabíjačku sme si vybrali kvôli praktickosti - nabíjaniu troch zariadení naraz. Všetky očakávania splnila, nezaberá veľa priestoru a dizajnom príjemne doplní akýkoľvek priestor. Aj keď dokáže nabiť tri zariadenia naraz, jej výkon nie je oslabený a nabíja skvelo.
Ľahko sa v kabelke odnesie.
- kompaktné rozmery
- za tú cenu už by mohli pribaľovať aj kábel
Nabíjačka fajn, podporuje Super Fast Charging, ale meraním som zistil, že to nabíja len 20W a na 25W sa to nikdy nedostane. Skúsil som originál kábel od 45W nabíjačky a USB-C merač odberu a vždy je to na maxime 20W. Pri S23U mi merač správne ukazuje 45W pri použití 45W nabíjačky, takže na ten by som to nehádzal. 20W sedí aj podľa celkového času potrebného na nabitie z 10% na 80%. Verím, že 25W to dá, ale neviem aké ďalšie okolnosti musia byť splnené mimo takmer vybitý telefón, originál nabíjačku a originál kábla.
- nie je priamo sucastou balenia telefonu
- rychle nabijanie
Lenovo ZG38C05739
GRAPHIC DESIGN s. r. o.
Pridané: 24. apríla 2024
(naposledy upravené 24. apríla 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- fakt rýchle nabíjanie
- malé a skladné
- funguje aj super rýchle nabíjanie na Samsung S23 Ultra
- viem si nabíjať aj notebook Lenovo ThinkPad
- dostatočne dlhý kábel
pokiaľ máte notebook aj telefón čo sa dajú nabíjať cez USB-C konektor určite odporúčam zvážiť kúpu tejto nabíjačky. Krásne si vykomunikuje so zariadením napätie aj prúd a všetko funguje tak ako má
- Nabyja v pohode
- Zatiaľ žiadne používam krátku dobbu
"
Som spokojný
nabija ok, spokojnost
- Plne sedel opis
- Rychle nabijanie
- Rychle dorucenie
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »